om Nordiskt vatten

Nordiskt vatten söker alltid nya vägar för profilering och vi hjälper dig att hitta, eller designa, exakt vad du behöver. Detta betyder att vi utöver vårt standardsortiment också kan erbjuda dig lösningar som är helt anpassade till dina speciella önskemål och kampanjer.

 

De flesta av våra produkter går att beställa både med och utan företagslogotyp. Våra kundmålgrupper utgörs av företag, organisationer och myndigheter geografiskt utspridda över hela Norden. Vi arbetar med välkända varumärken och kvalitetsprodukter. Detta är viktigt för oss därför väljer vi omsorgsfullt ut de produkter och tjänster vi erbjuder till våra kunder. Bra kvalitet är god reklam.

Livsmedelsverket har tre olika klassificeringar på vatten. Bordsvatten, källvatten och naturligt mineralvatten. Naturligt mineralvatten är den högsta klassificeringen. Vattnet i flaska Vital och Junior kommer från en källa 160 meter under jord och är just ett naturligt mineralvatten. Det släcker törsten med och utan bubblor. Vital finns även smaksatt med citron/lime.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att genom vår verksamhetsbredd erbjuda kunden kreativa konceptlösningar, med endast en leverantör för olika produkter och tjänster. Ett starkt alternativ där vi tillsammans med kunden utvecklar och tillhandahåller högkvalitativa produkter och tjänster.

Vision

Vi vill alltid vara kundens bästa partner och erbjuda ett helhetskoncep. Vi vill skapa starka och långvariga relationer med våra kunder.

 

Nordiskt vatten av högsta kvalité!

 

 

Azzcon Group AB | +46 21 35 56 60 | www.azzcon.com

Copyright © All Rights Reserved